Fa temps que dono voltes per Twitter però sóc incapaç d’utilitzar aquest espai per raonar allò que m’encantaria raonar. I és una llàstima, perquè hi apareixen un munt d’idees i argumentacions amb sentit que m’encantaria poder rebatre, deconstruint i tornant a construir. Però quan m’hi poso, ni tinc caràcters ni hi sóc a temps.

Així que, malgrat la poca incidència que sé que tindrà, em dexideixo a crear aquest blog i poder allargar-me tot allò que voldria en respostes i reflexions nascudes d’allò que es llegeix i es viu a la xarxa.

Si em vols seguir fes clic aquí i entraràs @cartaoberta, el meu compte de Twitter.

Si vols contactar amb mi de forma privada, pots fer-ho fent clic aquí. Aniràs a parar a un formulari de contacte des d’on podràs enviar-me un email. Prometo respondre, i fer-ho en un temps prudencial.

INFORMACIÓ LEGAL: respecte als comentaris que puguin rebre les meves publicacions, d’entrada quedaran tots pendents de moderació. Em comprometo a publicar-los tots en un temps prudencial sempre i quan no siguin clarament ofensius envers altres comentadors. Tinc un ampli grau de tolerància a les ofenses constructives, però insults, comentaris racistes, xenòfobs, homòfobs, misógins, etc. no seran ni benvinguts ni evidentment publicats.

D’altra banda, les meves opinions són meves, personals i tranferibles si us convé, nascudes de les reflexions que se m’acudeixen pel que sento, llegeixo, busco o escric en qualsevol lloc. No represento a ningú, només a mi mateix, i si divago o em contradic… és que sóc humà.

Gerard